★ 399 gram ★

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2014

Mitt krig

Av Lisa - 22 oktober 2014 20:25

Hej, och TACK för era stöttande kommentarer! (vissa iaf) Ja, som sagt så är ju detta en blogg. MIN blogg där jag väljer att dela med mig av vad som händer i mitt liv och framför allt hur det går med Denise och hennes utveckling.

Jag är inte en sån människa som försöker försköna saker och ting och få det att verka som att det är bättre än vad det är. Därför har jag under en period avstått från att skriva alls. Sanningen har helt enkelt varit för ful för att skriva om, och absolut inget man skriver om på nätet där jag har hundratals och ibland tusentals läsare.

Idag kan jag berätta att våren och sommaren har varit ett rent helvete. Visst har vi haft bra och mysiga dagar, men situationen och förhållandena  vi levt under har varit katastrofala. Jag har gjort idiotiska val i livet som fått stora konsekvenser. Jag har backat många steg,  gjort många fel. Jag har skadat och svikit många. Inte minst mig själv. Jag kommer fortfarande inte att skriva rakt ut vad allt detta handlar om men ni som känner mig och ni som kommer från samma håla som mig , ni vet.. Men ni vet också att jag rest mig förr och jag gör det igen!

För att göra allt så bra som möjligt i en total kaosartad situation så har vi ordnat en trygghet till Denise iaf så att hon kan få tillbaka sin mamma hel och ren och glad och lycklig igen.

Vi är iaf åter tillbaka i Sollefteå efter en väldigt kort vistelse i Långsele och nu är det bara att se till att allt blir som det ska vara igen. Denise är skyddad från allt jag ställt till med och jag kan säga så mkt att för närvarande så bor hon inte hemma med mig på heltid. Självklart träffas vi och inom kort så kommer nog allt vara som det ska igen.

Jag har halkat efter en hel del i skolan nu i allt detta kaos, så nu kommer jag sitta begravd i mina böcker ett tag medans mina klasskamrater är ute på praktik. Men det SKA jag klara! Gör jag inte det så betyder inte det att allt är kört, utan då får jag helt enkelt gå kursen en gång till vid nästa kursstart.


Hoppas att jag lyckats stilla er oro litegrann här nu även om jag för vissa kanske talar i gåtor. Huvudsaken är att vi har hälsan i behåll, och det har vi. Denise kan nästan gå helt själv nu. Vissa dagar iaf, och hon är såååååå stolt!!


Kommer att uppdatera lite mer nu när jag har lite finare saker att skriva om än "the ugly truth".  Vi är krigare i den här familjen och vi ger oss inte förrän vi har vunnit kriget!!!  



 
 
Ingen bild

Carin

22 oktober 2014 21:25

Så glad att höra ifrån dig, behöver inte veta allt..... Förstår att du fått kämpa❤️ Massa kramar ❤️

 
Ingen bild

Lina

22 oktober 2014 21:29

Modigt av dig! Vi känner inte varandra, men jag har följt dig länge. Jag hejar på dig! Kram

 
Ingen bild

Annica

22 oktober 2014 21:40

heja heja tjejerna 👍
Håller tummarna för er båda ❤️

 
Ingen bild

Maria

22 oktober 2014 22:18

Hej! Jag har följt din blogg sen min första son föddes 2011. Han vägde 399 gram precis som Denise, men tyvärr blev han en ängel. Samtidigt som jag sörjer honom är det fantastiskt att se Denises framsteg. Jag hoppas att ditt liv ordnar upp sig och att jag får fortsätta följa Denise här. ♡

 
Ingen bild

Kerstin

22 oktober 2014 22:48

Så himla skönt att läsa att ni är på banan igen!!!! Fortsätt kämpa för dig själv och Denise, glöm aldrig att du är den bästa mamma hon kan ha. Håller tummar och tår att du får nån sorts rätsida på eran tillvaro.
Massa styrka till er båda!

 
Ingen bild

Nickan

23 oktober 2014 01:11

Huvudsaken ni är på rätt väg igen. Jag beundrar din inre styrka! Du fixar det här också! 👍
Har nog sett hur duktig hon blivit. Stark tjej. Hon också... Kramen

 
Ingen bild

Ida

23 oktober 2014 09:47

Underbart att höra Lisa. Styrkekramar till er! Jag har tänkt mycket på dig. Jag vet att du klarar det här!

Jag har börjat sjunga "mycket" igen. Tänker på dig varje gång jag plockar ut stämmor från en låt. Det har du lärt mig. Är så tacksam för det. Sjung mycket Lisa! Det är bevisat att man mår bra av det :-) Kram

Lisa

23 oktober 2014 20:47

ja musiken kan göra underverk med måendet

 
Ingen bild

Elionor

23 oktober 2014 16:15

Har aldrig kommenterat här förut. Men beundrar Denise, dig och din styrka enormt mycket! Du behöver inte skriva allt. Du har fått många fina kommentarer här inne, försök ta dom till dig och förhoppningsvis ger de också lite värme & styrka! Kram på dig! :)

 
Ingen bild

Kristina

23 oktober 2014 20:29

Hej Lisa, känns bra att du år på G igen. Det handlar mycket om ditt eget mående och även Denise. Mest av allt just nu, ta hand om dej själv, genom det orkar du även ta hand om Denise på bästa sätt, vilket vi vet att du verkligen vill. Ge järnet för er båda två, det klarar du om du vill.
Kraaaaamar

 
Ingen bild

a:Frida

24 oktober 2014 07:58

Underbart,att du är tillbaka,önskar dej o Denice allt gott,vet ej något om vad som hänt,men du är så fantastisk o klok,insiktsfull,så självklart reder du ut det här.Lycka till.
Vi är många "följare" som bara vill dej allt gott,o det kommer du att fixa.Kramar

 
Ingen bild

Malin, mamma till en annan prematurtjej

24 oktober 2014 22:53

Vad roligt att du börjat blogga igen och att ni har hälsan i behåll! Tycker absolut inte att du har några skyldigheter gentemot dina läsare som någon kommenterat. Alla har rätt till sitt privatliv! Hoppas kunna läsa mer om Denise utveckling och framsteg framöver när du vill och kan blogga om det! 😊

 
Ingen bild

Angelica

26 oktober 2014 09:38

Hej vad kul att höra av er!! Hoppas allt löser sig till det allra bästa!! Kämpa på! Styrkekram från mig!

 
Ingen bild

inger johansson

26 oktober 2014 19:19

Vad roligt att höra från Dig igen. Styrkekramar till Dig o Denise

 
Ingen bild

Maria

1 november 2014 21:33

Hej Lisa! Jag måste bara få säga först å främst har du ingen som helst skyldighet att säga nånting som händer i ditt liv på denna blogg du väljer själv vad som är för allmänheten och inte. Jag tycker håll för dig själv vad som hänt och försök att lägga ner all energi på att komma tillbaka och få rätsida på ditt och Denise liv. Jag tycker du verkar va en stark tjej och ha fötterna på jorden så "Keep on doing your hard work".Jag tror att du fixar det! Livet är inte enkelt och försök att inte bli sårad av "vissa" i denna blogg som inte har någon insikt i hur tungt livet ibland kan vara. Jag hoppas att du bara låter såna dumma människors kommentarer rinna av dig för det är inte värt att lägga ner någon energi på iaf.
Ha de bra och jag håller tummarna för att allt ska ordna sig för er!
Jättemånga styrkekramar till dig och Denise!!!!

 
Ingen bild

Marie i Skåne

3 november 2014 18:22

Roligt att höra från dig. Fortsätt kämpa och ta hand om er 🌺.
/Marie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lisa - 8 juni 2016 15:54

Ja ibland har man verkligen otur. Har varit frisk länge nu och var inte alls orolig för att börja jobba.. Och så får jag ett bett av något slag.. Som växer och växer och till slut kan ja inte sitta på ena skinkan (där bettet sitter) . Slutade med...

Av Lisa - 5 juni 2016 22:34

            Igår!!! Det var längesedan jag skrattade så fruktansvärt mycket. Dom är ju helt sanslöst roliga mina Småstads-grabbar! Jag bara älskar dom. Det var inte så mkt att fundera på när man hörde att dom skulle hit. Hade docl gärna stann...

Av Lisa - 1 juni 2016 20:36

Sommar än en gång! Känner mig glad och lycklig och full av hopp idag! Det har varit ett tufft år och jag har inte riktigt fått ordning på alla bitar än, men är på god väg.     Hej jag heter Lisa, och jag är en beroende! Ja, så presenterar jag m...

Av Lisa - 19 februari 2016 19:29

Tror ni den här lilla tjejen lägger sig lycklig ikväll? Första ridturen En bra dag med hundar hästar och kaniner. ...

Av Lisa - 17 februari 2016 07:45

Hej på er! Det var längesen jag visade mig här, men nu kikar jag in och bjuder på en låt som jag gjort..  Eller.. texten har min syster skrivit och den handlar om mig. Melodin har jag gjort. och det är jag som står för sång och gitarr     https...


11-11-14 föddes en krigare i vecka 23! Här kan ni läsa om vår Neo-resa och livet som prematurmamma. Jag delar även öppet med mig om hur livet kan se ut ur en missbrukares ögon, och min kamp mot att få den hjälp jag behöver för att bli hel igen!

Instagram

 

 

 

 

        

Mer läsning

Denise,Lova,Mi-Rakel

   

 

 

 

 

 

  

 

 

Prematur Bloggar

Kategorier

399 gram

     

 

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

SLE bloggar

Min&Syrrans låt


Ovido - Quiz & Flashcards